Kallelse till Årsmöte 2016-03-31!

Utöver vår anrika Facebook-sida så är The Typical Swedish Gamers även en ideel förening som ägs av dess medlemmar och är anslutna till Sverok. Med stöd från Sverok kan vi göra mängder med aktiveringar i diverse olika spel. Vi söker ständigt nya admins och personer som vill hjälpa oss att driva föreningen och Facebook-sidan framåt, tveka inte att höra av dig till oss, bäst om du kontaktar oss via vår Facebook.

Vi kommer nu den 31/3 ha ett årsmöte där alla som vill kan vara med, vi kommer att diskutera framtida projekt och bestämma en styrelse för 2016. Tveka inte på att höra av dig till Ibrahim Farrah på Facebook senast 2 dagar innan årsmötet för att vara med.

För att komma i kontakt med Styrelsen, motioner eller om du har frågor inför mötet tveka inte på att kontakta Ibbe på: ibrahim.farrah@outlook.com

Visa Stadgar

Visa / Ladda ner

The Typical Swedish Gamers är en ideel förening anslutna till Sverok. Med stöd från Sverok kommer vi kunna göra mängder med turneringar i diverse olika spel. Vi söker ständigt nya admins och personer som vill hjälpa oss att driva föreningen framåt, tveka inte att höra av dig till oss, bäst om du kontaktar oss via vår Facebook.

Typical Swedish Gamer skall försöka främja den Svenska e-sporten genom att administrera mängder utav turneringar och ligor i diverse spel, även försöka bygga upp ett stall av duktiga spelare som skall åka runt om i Sverige på events och tävlingar!

Föreningen kommer aktivt leta nya samarbetspartners och föreningar att jobba med, vi håller gärna turneringar tillsammans med andra så kontakta oss mer än gärna.

Utöver driften av turneringar och ligor kommer vi även arrangera spelträffar på DreamHack och diverse LAN runt om i Sverige!

Mer om Sverok och dess verksamhet hittas längre ner på denna sida!

Ordförande: Linus Zackrisson
Sekreterare: Dennis Henbo
Kassör: Ibrahim Farrah
Ledamot: Sebastian Johnssosn